Medisch Pedicure

Medisch Pedicure

Een medisch pedicure is breed opgeleid en kan alle risicovoeten behandelen. Risicovoeten kunnen een gevolg zijn van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en/of verwaarlozing. Daarbij heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en nagelreparatie en anti-druk technieken. Hiermee zijn de behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblemen vergroot. De medisch pedicure werkt volgens vastgestelde Richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandeld)arts.

Uiterlijke  verzorging is voor de meeste mensen erg belangrijk, helaas vergeten we hierbij vaak de voeten. Pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of een likdoorn lelijk steekt, voelen we onze voeten en willen we er iets aan doen. Met een regelmatige controle en verzorging van uw voeten zijn eventuele problemen te voorkomen. Of  u nu een probleem aan uw voeten of zin hebt in een heerlijk ontspannende behandelingen zoals een massage, een scrub of een paraffinebad. Bij Salon AntinéA kunt u terecht voor diverse pedicurebehandelingen. Voor een compleet overzicht van alle behandelingen, zie onze prijslijst.

Uw eerste pedicurebehandeling bestaat uit: het afnemen van een anamnese, inspectie van de voeten, bespreken van het behandelplan, het knippen van de nagels en het fraisen van verdikte nagels, verwijderen van eelt, likdoorn(s) of kloven, evt. een voetenbad en het incrémen van de voeten

Pedique Gelnagels

Zijn uw voetnagels beschadigd door een schimmel of heeft u een nagel die  gedeeltelijk kapot is? Heeft u last van een steeds weer terugkomende ingroeiende nagel? Of vindt u ze gewoon niet mooi genoeg voor die leuke zomerslippers of sandaaltjes?

Verstop uw voeten deze zomer niet in dichte schoenen, dat hoeft echt niet meer!

Informeer eens naar de mogelijkheden van Pedique gelnagels. Met deze gel-techniek  zien uw nagels er weer fantastisch uit! Of het nu gaat om een gedeelte van een nagel of om al uw teennagels. De pedique-gelnagel is bijna niet van een echte nagel te onderscheiden